Çorum MÜSİAD Şubesine Ziyaret


Proje ekibi ve proje ortağımız, Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Şube Başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyelerine destek ve koordinasyon talep ziyareti gerçekleştirildi.


Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO)” kapsamında hibe almaya hak kazanan “İstihdam Temelli Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yaklaşım (Innovative Approach for Employment based Vocational Education) isimli projemiz kapsamında, Proje koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Doğan Demirci, Proje Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Erkan Cihangir, Proje Eğitim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Şahin, Proje Sosyal Medya Uzmanı Ali AŞIR ile proje ortağımız Anadolu Mesleki Eğitim ve İş Geliştirme Derneği Başkanı Seyfettin Zengin, Çorum MÜSİAD şube başkanı Hüseyin ÖZTÜRK ve yönetim kurulu üyelerine ziyaret gerçekleştirdi.


Yapılan ziyarette lise, önlisans, lisans mezunu ve herhangi bir kurum ya da işyerinde çalışmayan 15 – 29 yaş arasındaki gençleri yakından ilgilendiren proje ile ilgili detaylı bilgiler verilirken, NEET’lere erişim hususu başta olmak üzere destek ve talepleri iletildi. Ayrıca, projemize katkısı olabilecek diğer hususlarda da karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.


Çorum MÜSİAD Şube Başkanı ÖZTÜRK, istihdama katkı sağlayacak bu projede üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca proje kapsamında eğitimini tamamlayan gençlerin istihdam edilmeleri noktasında her türlü yardıma hazır oldukları dile getirdi.


Kendilerine ve yönetim kurulu üyelerine nazik kabulü ve detaylı ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.