Çorum İŞKUR Müdürlüğüne Ziyaret


Proje ekibimiz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü (İŞKUR) Levent TUZCU’ya destek ve koordinasyon talep ziyareti gerçekleştirmiştir.

 

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençlere Yönelik İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO)” kapsamında hibe almaya hak kazanan “İstihdam Temelli Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yaklaşım (Innovative Approach for Employment based Vocational Education) isimli projemiz kapsamında, Proje koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Doğan Demirci, Proje Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Erkan Cihangir, Proje Eğitim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Emrah Şahin ile Proje İdari Sekreter ve Muhasebe Sorumlusu Mertcan Öğreten Çorum İŞKUR Müdürü Levent TUZCU’yu makamında ziyaret etmiştir. Ziyaret sırasında ayrıca Çorum İŞKUR Şube Müdürü Tuncay ÜSTÜN, İş ve Meslek Danışmanları Soner SÜZER ve Şuayip HELVACI’da bulunmuşlardır.

 

Yapılan ziyarette lise ve üniversite mezun ve herhangi bir kurum ya da işyerinde çalışmayan öğrencileri yakından ilgilendiren proje ile ilgili detaylı bilgi verilirken, NEET’lere erişim hususu başta olmak üzere destek ve talepleri iletildi. Ayrıca, projemize katkısı olabilecek diğer hususlarda da karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu.

 

Çorum İŞKUR Müdürü Levent TUZCU, istihdama katkı sağlayacak bu proje kapsamında İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade etmiştir.

 

Kendilerine nazik kabulü ve detaylı ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.